17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Se conturează lotul echipei de baschet de la CSM Satu Mare pentru sezonul următor

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Deşi au trecut puţine săptămâni de la finalul sezonului 2018-2019, lucrurile se mişcă la echipa de baschet feminin de la CSM Satu Mare. Clubul sătmărean a făcut diferite anunţuri în ultimele zile privind noi achiziţii, ori prelungiri de contracte.

Se conturează de pe acum lotul care se va reuni pe data de 1 septembrie. Din câte ni s-a spus, echipa va fi condusă în continuare de Maikel Lopez. Asta chiar dacă spaniolul a semnat zilele trecute cu Shanxi Riu Flame (China), unde va îndeplini funcţia de antrenor secund, lângă Cesar Ruperez. Va sta acolo doar în perioada de vacanţă în România. Sau cine ştie.

CSM Satu Mare a anunţat de curând că a achiziţionat-o pe Alina Podar, jucătoare care va fi U23. Apoi am aflat că la clubul de pe Someş vor rămâne în continuare Brittany Denson, Andrea Olah şi Andreea Huţanu. Vasile Fogel, directorul clubului sătmărean, ne-a vorbit luni şi despre alte planuri. Se doreşte aducerea mai multor sătmărence la echipă. Ne-a mai confirmat faptul că rămân Adina Pop şi Anamaria Kadar şi că la CSM ar putea reveni şi altele. Totodată, se vor purta discuţii şi cu Claudia Pop. La capitolul plecări o avem pe Andra Mandache care se pare că s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Este dorită în continuare Promise Amukamara, iar Dlesha Lloyd nu va mai continua la CSM Satu Mare.

Pentru că bugetul nu permite, CSM Satu Mare nu va participa în cupele europene. Cât despre obiectiv, se doreşte o nouă luptă pentru titlul naţional. Rămâne să vedem în continuare ce noutăţi vor mai apărea la CSM Satu Mare. Sezonul 2019-2020 va luat startul abia în toamnă, dar până atunci vom mai avea şi turneele obligatorii de baschet 3X3.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.