00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Se conturează lotul echipei de baschet de la CSM Satu Mare pentru sezonul următor

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Deşi au trecut puţine săptămâni de la finalul sezonului 2018-2019, lucrurile se mişcă la echipa de baschet feminin de la CSM Satu Mare. Clubul sătmărean a făcut diferite anunţuri în ultimele zile privind noi achiziţii, ori prelungiri de contracte.

Se conturează de pe acum lotul care se va reuni pe data de 1 septembrie. Din câte ni s-a spus, echipa va fi condusă în continuare de Maikel Lopez. Asta chiar dacă spaniolul a semnat zilele trecute cu Shanxi Riu Flame (China), unde va îndeplini funcţia de antrenor secund, lângă Cesar Ruperez. Va sta acolo doar în perioada de vacanţă în România. Sau cine ştie.

CSM Satu Mare a anunţat de curând că a achiziţionat-o pe Alina Podar, jucătoare care va fi U23. Apoi am aflat că la clubul de pe Someş vor rămâne în continuare Brittany Denson, Andrea Olah şi Andreea Huţanu. Vasile Fogel, directorul clubului sătmărean, ne-a vorbit luni şi despre alte planuri. Se doreşte aducerea mai multor sătmărence la echipă. Ne-a mai confirmat faptul că rămân Adina Pop şi Anamaria Kadar şi că la CSM ar putea reveni şi altele. Totodată, se vor purta discuţii şi cu Claudia Pop. La capitolul plecări o avem pe Andra Mandache care se pare că s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Este dorită în continuare Promise Amukamara, iar Dlesha Lloyd nu va mai continua la CSM Satu Mare.

Pentru că bugetul nu permite, CSM Satu Mare nu va participa în cupele europene. Cât despre obiectiv, se doreşte o nouă luptă pentru titlul naţional. Rămâne să vedem în continuare ce noutăţi vor mai apărea la CSM Satu Mare. Sezonul 2019-2020 va luat startul abia în toamnă, dar până atunci vom mai avea şi turneele obligatorii de baschet 3X3.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.