Se cere tăiere de întinerire a copacilor de deasupra parcărilor din Satu Mare | Informaţia Zilei

Se cere tăiere de întinerire a copacilor de deasupra parcărilor din Satu Mare

Scris de I. Z., 06 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un sătmărean ne-a contactat recent la redacţie, nemulţumit fiind că nu se taie crengile din curţile în care sunt parcări.

„Am observat că se taie crengile unor copaci prin municipiul Satu Mare. Dar se face acest lucru doar prin zonele unde sunt drumuri principale, de exemplu Careiului. Am tot aşteptat câteva zile, dar în curţile din zona în care locuiesc, Micro 14, nu s-a ajuns. Mă refer la parcările unde ne lăsăm maşinile pentru că am plătit abonament. Deasupra lor sunt copaci uriaşi şi ne este frică că într-o dimineaţă ne vom trezi cu o creangă peste maşină. Şi atunci cine va răspunde? Noi nu avem voie să tăiem copacii. Şi atunci? Vântul este extrem de puternic în această perioadă în Satu Mare. M-am speriat când am văzut creanga din fotografie căzută aproape de maşina mea. Aş ruga autorităţile să se ocupe şi de zonele în care sunt parcări”, ne-a declarat Ş. Ovidiu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517