Scriitori sătmăreni prezenţi la Târgul de C’Arte Alba Transilvana

Scris de I. Z., 19 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În perioada 14-17 septembrie 2022, la Alba Iulia a avut loc „Târgul de C’Arte Alba Transilvana” ediţia a XIII-a, eveniment organizat de către Biblioteca „Lucian Blaga” din Alba Iulia, târg la care au fost invitaţi pentru a-şi lansa cărţile membrii cenaclului „Cronograf”, care aparţine de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare.
Au participat: Felician Pop cu volumele „Grăunţe de cristal”, aforisme şi „Spovedaniile celor ferecaţi” (în colaborare cu Adrian Lupescu), Adrian Lupescu cu volumul „Să creşti înspre miez” (versuri), Gheorghe Cormoş cu „Umbra de marmură” (versuri), Loredana Ştirbu – „Colivia cu fluturi” (tablete) şi Revista „Cronograf”.
Momentul scriitorilor sătmăreni a fost bine primit de publicul prezent la eveniment, mai ales că tânărul poet Adrian Lupescu a interpretat două melodii din repertoriul propriu, el fiind şi un talentat cantautor.
După lansare a urmat o sesiune de autografe, cărţile scriitorilor sătmăreni fiind epuizate rapid.
Vremea frumoasă, publicul numeros şi buna organizare, a facut ca Târgul de C’Arte din acest an să fie un eveniment de succes.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517