26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Şcoala Gimnazială „Petőfi Sándor” şi Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Livada au sărbătorit ziua de 8 Martie

Scris de Vasile Nechita, 08 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ziua de 8 matie, cunoscută în întreaga lume ca sărbătoarea internaţională a femeii, a fost prilej de bucurie şi sărbătoare pentru elevii de la Şcoala Gimnazială „Petőfi Sándor” şi Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Livada.


Astfel, în perioada 26 februarie – 4 martie, beneficiarii proiectului “Citesc pentru viitor” au pregătit materialele necesare pentru confecţionarea felicitărilor de 8 martie. În zilele de 5-8 martie, elevii claselor: pregătitoare B, I B, a II-a A, a III-a A şi a VI-a C au confecţionat felicitări, şi au participat la audiţii muzicale (cântece dedicate mamei). Activităţile au fost coordonate de învăţătoarele Berinde Eniko, Vântu Ioana, Hepcal Iuliana, Sasca Elena, profesoara Seer Anna şi profesorul documentarist.
În cadrul proiectului „Voluntari de mici” (SNAC), elevii claselor a II-a B, a III-a B, a IV-a A şi elevii Dezsi Pavel, Pasztor Sebastian şi Denes Talpos Riccardo din clasa a VII-a A au confecţionat împreună cu preşcolarii de la Grădiniţa Livada (Gara Mare) felicitări pentru fiinţa cea mai dragă – mama. Activitatea a fost coordonată de cadrele didactice: Bărbuş Viorica, Kato Nicoleta, Dindelegan Simona, Mereşca Maria, Bucs Orsolya, Filep Anita şi profesorul documentarist.
La finalul activităţilor, toţi copiii au primit dulciuri.
Activităţile au fost susţinute financiar de profesorul documentarist Szalay Miklos Attila.
Cu această ocazie a fost vizionat un scurt filmuleţ documentar în care este prezentată semnificaţia zilei, elevii clasei a VII-a şi IX-a B au confecţionat mărţişoare şi felicitări pe care au scris cele mai frumoase mesaje dedicate mamelor.
În cadrul atelierului de creaţie, elevele David Marinela, Herman Ana, Kurpe Claudia, din clasa a X-a A, de la Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu”, îndrumate de bibliotecara Kovacs Csilla, au confecţionat flori din materiale reciclabile. Florile au fost dăruite profesoarelor şi elevelor de la Şcoala Gimnazială „Petőfi Sándor” şi Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Livada. Fundalul sonor a fost asigurat de cele mai frumoase melodii dedicate mamei. La finalul manifestării elevii din clasa a VII-a B au pregătit o mică surpriză pentru colegii lor de la liceu, fetele fiind răsplătite cu un mic dar.
Activităţile au fost coordonate de profesorii documentarişti Szalay Miklos Attila şi dr. Oproiu Bogdan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.