20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Şcoala Gimnazială din Doba a fost premiată într-un proiect ecologic

Scris de Vasile Andreica, 08 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Elevii vor beneficia de premiu

Elevii vor beneficia de premiu

Marţi, 6 noiembrie,  de la ora 12.00, in urma câştigării unui proiect din cadrul acţiunii ”Let’s do it Romania”,Şcoala gimnazială Doba a fost premiată cu o sumă consistentă pentru activitatea întreprinsă şi pentru că s-a clasat pe primul loc în judeţul Satu Mare.

 

Proiectul se numeşte ”Let’s Get Green” şi Şcoala Gimnazială Doba a câştigat locul 1 pe ţară şi un premiu in valoare de 15.000 euro, constând în dotarea şcolii cu aparatură şi echipamente necesare bunei funcţionări a instituţiei. Organizatorul local este Asociaţia pentru Copii şi Tineri ACT 4U Satu Mare, partener la nivel naţional fiind un lanţ de hipermarketuri.

 
“Ideea participării la un concurs de o asemenea amploare a apărut atunci când am constatat că iniţiatorii lui doresc să scoată la lumină unele activităţi neştiute sau nepromovate la nivel naţional, pe care noi le desfăşurăm cu elevii aproape zilnic. Cu ajutorul experienţei deja acumulate în anii anteriori, prin derularea unor alte proiecte pe teme ecologice, care ne-au adus rezultate notabile şi faptul că de această dată au fost scoase la bătaie şi premii substanţiale, am convins elevii şi părinţii că e nevoie să demonstrăm, mai mult ca oricând, că în şcoala noastră atitudinea de eco-responsabilitate este înţeleasă pe deplin.
 
Ne-am bucurat de la bun început de sprijinul autorităţilor locale, al membrilor comunităţii în care trăim şi, formând o echipă bine închegată, am dus la bun sfârşit toate activităţile propuse în concurs, obţinând nota maximă la finalul fiecăreia dintre acestea. Aşa am acumulat 60 puncte la cele 6 activităţi, având un procentaj de participare de peste 95% elevi, profesori şi părinţi, iar cele peste 22 tone de DEEE-uri, baterii şi ambalaje colectate selectiv ne-au adus încă 250 puncte în competiţie.
 
Cu un total de 310 puncte, şcoala noastră a obţinut Marele Premiu în valoare de 15.000 euro, sumă din care au fost achiziţionate 12 laptopuri, 6 videoproiectoare, 5 aparate Elmo, o multifuncţională şi a fost dotată sala festivă cu 80 de scaune, videoproiector şi ecran de proiecţie.
 
Suntem convinşi că acest proiect va avea o continuitate clară în şcoală şi comunitate, atâta vreme cât elevii şi-au dat seama că ei sunt gestionarii şi consumatorii de mâine ai resurselor planetei, iar membrii comunităţii locale au fost sensibilizaţi şi responsabilizaţi în ceea ce priveşte atitudinea omului faţă de protejarea Pământului”, a declarat Florica Şandor, coordonatoarea proiectului la Şcoala din Doba.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.