10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliția PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenților?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliția PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perșa. Titlul emisiunii: Asociația ACT4U, implicată în diverse activități ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licență pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu a organizat Târgul de Crăciun şi un spectacol caritabil

Scris de Vasile Nechita, 23 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu Satu Mare a desfășurat în perioada 19-22 decembrie cea de a patra ediție a campaniei Dăruiește iubire de Crăciun, în cadrul căreia au avut loc o serie de manifestări prilejuite cu ocazia Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului.


Elevii clasei a IV-a B, a V-a A și a VI-a B, îndrumați de profesoarele Lengyel Claudia, Tusan Cornelia și Surducan Corina, sub genericul „Ne-am născut într-o colindă”, au colindat la Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril din Satu Mare.
Cu sprijinul Asociației de părinți ”Împreună pentru copii 2011” a fost organizat Târgul de Crăciun şi spectacolul caritabil, Dăruiește iubire de Crăciun pentru strângerea de fonduri pentru secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Spectacolul a fost susținut de corul școlii îndrumat de profesoarele Kramarics Irina și Adela Oșan și clasele primare îndrumate de învățătoarele Dan Crina, Flore Aurica, Ștef Manuela, Boitor Maria, Dan Alexandrina, Nagy Delia, Roatiș Adriana, Szauftman Camelia, Tămaș Florica, Groza Chilințan Raluca, Lucaciu Silvia, Secan Alina, Lengyel Claudia.
Toți cei prezenți au simțit atmosfera magică a Sfintei Sărbători a Crăciunului, iar colindătorii, elevi ai școlii, au primit câte un colăcel tradițional românesc și o cărticică de rugăciuni oferită de preotul dr. Boloș Cristian, în cadrul parteneriatului încheiat între Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului și Inspectoratul Școlar Județean.
De la suflet la suflet, de la inimă la inimă, banii strânși de elevii școlii, cu sprijinul Asociației de părinți ”Împreună pentru copii 2011”, vor fi donați secţiilor de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Informațiile ne-au fost comunicate de directoarea Anca Seucea.

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 25 decembrie 2017, ora 14:18

    FELICITARI COPIILOR!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.