Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuși taximetriștii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Tiberiu Gunthner, Claudiu Ținca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Emil Palincaș. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc semințe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienților cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuși taximetriștii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acțiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor și Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Florin Fodoruț. Titlul emisiunii: Susțin căsătoria dintre un bărbat și o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Tiberiu Gunthner, Claudiu Ținca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Știri 13.45 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenții de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracție pentru turiști 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuț Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tășnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănățan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraș poluat? (reluare) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii și locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Știri

Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu a organizat Târgul de Crăciun şi un spectacol caritabil

Scris de Vasile Nechita, 23 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu Satu Mare a desfășurat în perioada 19-22 decembrie cea de a patra ediție a campaniei Dăruiește iubire de Crăciun, în cadrul căreia au avut loc o serie de manifestări prilejuite cu ocazia Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului.


Elevii clasei a IV-a B, a V-a A și a VI-a B, îndrumați de profesoarele Lengyel Claudia, Tusan Cornelia și Surducan Corina, sub genericul „Ne-am născut într-o colindă”, au colindat la Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril din Satu Mare.
Cu sprijinul Asociației de părinți ”Împreună pentru copii 2011” a fost organizat Târgul de Crăciun şi spectacolul caritabil, Dăruiește iubire de Crăciun pentru strângerea de fonduri pentru secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Spectacolul a fost susținut de corul școlii îndrumat de profesoarele Kramarics Irina și Adela Oșan și clasele primare îndrumate de învățătoarele Dan Crina, Flore Aurica, Ștef Manuela, Boitor Maria, Dan Alexandrina, Nagy Delia, Roatiș Adriana, Szauftman Camelia, Tămaș Florica, Groza Chilințan Raluca, Lucaciu Silvia, Secan Alina, Lengyel Claudia.
Toți cei prezenți au simțit atmosfera magică a Sfintei Sărbători a Crăciunului, iar colindătorii, elevi ai școlii, au primit câte un colăcel tradițional românesc și o cărticică de rugăciuni oferită de preotul dr. Boloș Cristian, în cadrul parteneriatului încheiat între Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului și Inspectoratul Școlar Județean.
De la suflet la suflet, de la inimă la inimă, banii strânși de elevii școlii, cu sprijinul Asociației de părinți ”Împreună pentru copii 2011”, vor fi donați secţiilor de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Informațiile ne-au fost comunicate de directoarea Anca Seucea.

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 25 decembrie 2017, ora 14:18

    FELICITARI COPIILOR!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.