Schimbări la Urgenţa Spitalului Judeţean Satu Mare, din cauza renovărilor

Spital Judetean – Urgenta

Unitatea de Primiri Urgenţe intră în lucrări de extindere şi reabilitare pentru o mai bună şi rapidă desfăşurare a actului medical, conducerea unităţii anunţând măsuri de reorganizare a spaţiilor de lucru. Astfel, Urgenţele Minore vor funcţiona în spaţiul destinat până la acest moment triajului, spaţiu mai puţin generos care va limita numărul de consultaţii pe unitate de timp.

Serviciul de Triaj şi Registratura vor ocupa spaţiul destinat acum sălii de aşteptare a aparţinătorilor pacienţilor UPU, astfel că aparţinătorii nu vor mai putea aştepta în incintă, ci probabl afară.

În consecinţă, până la finalizarea lucrărilor de extindere şi reabilitare, se face un apel la înţelegerea populaţiei privind dezafectarea temporară a sălii de aşteptare şi eventualele neajunsuri create de lucrările de reabilitare şi extindere a UPU.

În acelaşi context, reiterăm importanţa adresării la cabinetele de Medicină de familie şi Centrele de Permanenţă pentru acele afecţiuni care nu pun în pericol viaţa pacientului.

Abonează-te acum Online!
  1. Gina a spus: 10 mai 2023, ora 08:41

    cu siguranta se putea face ceva sa nu sufere pacientii!!! Pe langa ca s-a stat mult pana acum se va sta si acum dar cu o stituatie haotica!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517