20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Schimbare la vârf la Olimpia! Pleacă Attila Karda, vine Merkli

Scris de Constantin Demian, 27 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Istvan Merkli, Gabor Kereskenyi, Attila Karda

Istvan Merkli, Gabor Kereskenyi, Attila Karda

Şedinţa de joi a Consiliului Local Satu Mare are pe ordinea de zi câteva puncte referitoare la FC Olimpia Satu Mare. Mai exact, la unul din puncte de pe ordinea zi există o propunere de demitere a lui Attila Karda din Comitetul director al clubului sătmărean, funcţie pe care o ocupă ca reprezentant al Consiliului Local.

În cazul adoptării acestui punct, foarte probabil de altfel, Attila Karda îşi va pierde şi funcţia de preşedinte al Comitetului director al Olimpiei. Pentru că, aşa cum zice statutul, preşedintele acestui for se alege din rândul membrilor Comitetului Director. Ori, dacă, propunerea devine realitate, Attila Karda nu mai poate fi preşedinte.

Dacă propunerea va trece de votul consilierilor, va fi o decizie logică în concordanţă cu managementul defectuos şi lipsa de performanţe a domnului Karda.

Dar, demiterea lui Attila Karda nu ar însemna mare lucru dacă nu va fi urmată de instalarea unui preşedinte capabil, un bun manager, cu drag de fotbalul sătmărean. Nu ştim care sunt intenţiile membrilor Consiliului Local în acest sens. Dar, pe surse, am aflat că pe lista scurtă ar fi trecut numele lui Istvan Merkli, acesta fiind şi membru al Consiliului Director.

Altfel, la un alt punct de pe ordinea de zi există o propunere pentru desemnarea unui alt membru al Consiliului director, în persoana lui Alexandru Czine, economist de profesie, un om foarte apropiat de Olimpia, care şi azi reprezintă echipele de juniori la meciurile de campionat. Acesta ar urma să-i ia locul lui Attila Karda dacă acesta va fi demis. Apoi, într-o şedinţă viitoare acest organism îşi va alege preşedintele, Istvan Merkli probabil.

Joc şcoală cu ACS Recea

Pentru a-şi forma o părere cât mai aproape de adevăr despre componenţii Olimpiei, noii antrenori ai grupării sătmărene, Zoltan Ritli şi Mircea Bolba, au perfectat un joc amical cu echipa ACS Recea din Liga 3. A fost de fapt un joc şcoală, cu patru echipe, în care antrenorii Olimpiei au rulat toţi jucătorii, inclusiv cadeţii şi câţiva juniori. Partida de miercuri, de la Recea, s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei din Recea, golul Olimpiei fiind marcat de Brata din lovitură liberă.

“Nu rezultatul ne-a interesat în acest meci. Am dorit să văd toţi jucătorii din lot, să-mi formez o părere despre potenţialul lor. M-au interesat în mod special cadeţii şi juniorii. Campionatul este lung şi pe parcursul lui vom avea nevoie de toţi jucătorii din lot”, a spus Zoltan Ritli.

Tot de la Zoli Ritli am aflat că pentru meciul de sâmbătă cu Pandurii în lot sunt mai mulţi jucători incerţi. Astfel, Florin Mureşan suferă de pubalgie şi a fost trimis la Oradea pentru tratament. Lukacs a făcut o întindere în meciul cu UTA, iar Villand şi Copaci sunt răciţi.

Altfel, după o discuţie între Zoli Ritli şi Neluţu Sabău, s-a convenit ca meciul din Cupa României cu Universitatea să se joace la Cluj, cu începere de la ora 16:00, ziua fiind aceeaşi, 3 octombrie. Neluţu Sabău ar fi dorit ca acest meci să se joace în nocturnă, dar conducerea Olimpiei nu a agreat propunerea.

“Ar fi însemnat să jucăm de la ora 20:30 şi am fi ajuns acasă pe la 2 noaptea şi am fi pierdut apoi o zi de pregătire”, a spus antrenorul principal al Olimpiei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.