Scandalul fotografiei Oprea-Obama | Informaţia Zilei

Scandalul fotografiei Oprea-Obama

Scris de Vasile Andreica, 01 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Fostul vicepremier Gabriel Oprea afirmă, referindu-se la fotografia în care apare dând mâna cu preşedintele SUA Barack Obama, pe care este acuzat că a trucat-o, că nu se pricepe să falsifice fotografii, că a primit-o de la echipa care a mers în vizita în SUA şi că Obama le-a întins mâna preşedintelui Traian Băsescu, lui şi ministrului Bogdan Aurescu.

“Referitor la fotografia cu preşedintele Obama: Nu sunt fotograf, nu fac fotografii, nu le prelucrez şi nici nu mă pricep să le falsific! Am primit-o şi eu. Fotografia am păstrat-o în arhiva personală aşa cum am primit-o atunci, după eveniment, de la echipa de atunci”, a scris Oprea pe Facebook.

El susţine că în 2011 a fost în delegaţia oficială care a fost primită la Casa Albă şi că preşedintele Obama i-a întins mâna. Comparativ cu fotografia oficială de pe site-ul MAE, în care preşedintele Traian Băsescu îşi strânge mâna cu preşedintele SUA, Barack Obama, braţul drept al lui Băsescu a fost decupat din fotografie.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat vineri, că Oprea a ajuns rău dacă falsifică fotografii. Băsescu spune că fotografia trucată este semnalul relansării lui Oprea în politică.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345