Satu Mare: Tot mai mulţi şoferi prinşi drogaţi la volan! Unii sunt şi traficanţi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat activităţi specifice pentru asigurarea şi menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În data de 17 iunie, în jurul orelor 23.00, poliţiştii sătmăreni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 24 de ani, care se afla la volanul unui autoturism.

În urma efectuării unui test rapid pentru detectarea drogurilor în organism, a rezultat faptul că bărbatul s-ar afla sub influenţa unei substanţe interzise de lege.

Poliţiştii au procedat la verificarea şi controlul autoturismului, identificând bunuri asimilate drogurilor, care au fost ridicate în vederea expertizării.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive” şi ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

*

În aceeaşi zi, în jurul orelor 15.00, poliţiştii au identificat în trafic, pe raza municipiului Satu Mare, un tânăr de 22 de ani, din Carei, care s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihoactive, în urma efectuării unui test antidrog.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive”.

Abonează-te acum Online!
  1. Durex a spus: 19 iunie 2022, ora 12:56

    La acesti INDIVIZI SUEPENDATE PE VIATA si ani grei de Puscarie .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517