Satu Mare: scutiri pentru diferite categorii de urmaşi

Scris de I. Z., 29 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primăria Municipiului Satu Mare anunţă că începând cu anul 2022, în urma modificărilor aduse Codului fiscal, urmaşii persoanele persecutate politic sau a celor care au fost deportate în străinătate, precum şi urmaşii prizonierilor de război, vor putea beneficia din nou de scutiri de impozit.

Pentru a beneficia de scutire începând cu anul 2022, sătmărenii în cauză trebuie să depună cererea de scutire însoţită de Decizia de acordare a acestor drepturi, până la finele anului 2021. Persoanele care au beneficiat de scutirea de la plata impozitelor până în anul 2021 , vor beneficia în continuare de această scutire , fără a mai fi necesară deunerea cererii!

Scutirea de la plata impozitului se acordă pe clădirea de domiciliu, a impozitului pentru terenul aferent clădirii de domiciliu şi a impozitului asupra unui mijloc de transport.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 31 decembrie 2021, ora 13:42

    Pt. acordarea unor privilegii familiilor sau persoanelor cu mai multi copii pe modelul unguresc al lui Orban Viktor nu va duce capul ?….Ex. : Reduceri de taxe si impozite, transport gratuit pe mijloacele de transport in comun, sau reduceri la acestea, acordare de credite cu dobanda preferentiala (redusa ),etc,etc…..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517