Satu Mare protestează sâmbătă din nou împotriva preţurilor ridicate la carburanţi

Scriam zilele trecute despre protestul paşnic care s-a realizat la o benzinărie din municipiul Satu Mare, împotriva preţurilor mari la benzină şi motorină.

Sătmărenii se mobilizează din nou şi vor protesta sâmbătă, 25 iunie, de la ora 18:00. Punctul de întâlnire este benzinăria Rompetrol de pe strada Careiului. Protestul vine la câteva zile de când s-a anunţat faptul că statul va face compensaţii la preţurile carburanţilor cu 50 de bani/litru. În continuare sunt nemulţumiri.

În mediul online şi-au anunţat prezenţa sute de persoane. Rămâne să vedem cum va decurge acţiunea de sâmbătă.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 25 iunie 2022, ora 19:37

    Protestati ca o sa beneficiati de preturi si mai ridicate pana la mult mai ridicate !. Trebuie bani la buget pt. pensii speciale si pt. americani cei 2,5 % din PIB promisi de tatucu Werner ca dupa mandat la final sa ajunga secretar la NATO unde -si doreste !. Romanii nu conteaza !!!….Romania-i esuata , ati ajuns la mila strainilor, slugile strainilor, cobaii strainilor . Iarna o sa inghetati de frig ( gaze prea scumpe imposibil de platit pt. majoritate sau nyet gaze …) ! . Doar „vinovatul” Putyin va mai poate scapa de sub jugul cotropitorilor care va jefuiesc fara mila !. Voi le-ati votat , le meritati !. Ca urmare, o sa va fie si mai rau.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517