Satu Mare: Prima ninsoare serioasă în anul 2021! 800 de tone de materiale antiderapante împrăştiate (Galerie foto)

Scris de I. Z., 13 ianuarie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ninsoarea care a căzut în ultimele 24 de ore nu a creat probleme deosebite pe drumurile din judeţul Satu Mare. Cel puţin asta susţine Consiliul Judeţean Satu Mare.

S-a acţionat cu material antiderapant încă de marţi seara, de la ora 21.00, în majoritatea zonelor din judeţ, iar azi-noapte, începând cu ora 03.30, au intrat în acţiune şi utilajele de deszăpezire dotate cu lamă, acestea fiind monitorizate prin sistem GPS de către Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Satu Mare. Până miercuri, la ora 11.00, au fost împrăştiate 800 de tone de materiale antiderapante.

În total, în judeţul Satu Mare au intervenit 30 de utilaje de deszăpezire, astfel că în prezent se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene.

Cel mai mult a nins în zona Oaş, acolo unde stratul de zăpadă măsoară la ora 11.00, în medie, 10 centimetri.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante. La nivelul judeţului Satu Mare nu există drumuri judeţene blocate sau închise.

Şi în municipiul Satu Mare s-a acţionat, prima oară pe străzile mai des circulate.

Vă lăsăm cu o galerie foto:

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517