Satu Mare, peste media naţională la recenzare!

 
Recensământul populaţiei şi locuinţelor se află în plină desfăşurare. În continuare ne aflăm în etapa de autorecenzare, etapă care s-a prelungit până la data de 27 mai 2022, ora 24,
Până în acest moment, în judeţul Satu Mare au fost completate 177130 chestionare statistice, ceea ce face ca procentul de autorecenzare să ajungă la 54,40%, peste media naţională de 51,10%, situând judeţul nostru pe locul 14 în ierarhia naţională.
Procentul persoanelor care s-au autorecenzat a ajuns la 56,50% în mediul urban şi 52,80% în mediul rural. În ceea ce priveşte modalitatea de recenzare, 37,70% s-au autorecenzat pe cont propriu iar 62,30% dintre sătmăreni au apelat la asistenţa unui recenzor ARA.
Cele mai mari procente de persoane autorecenzate se regăsesc în unităţile administrativ-teritoriale Urziceni, Foieni şi Culciu (peste 80%) iar cele mai scăzute valori se înregistrează în Racşa (23,90%), Certeze (17,90%) şi Socond (10,00%).
”Mai avem o saptămână la dispoziţie să dăm dovadă că suntem buni cetăţeni, implicaţi în evoluţia comunităţilor. O cercetare statistică reală şi corectă este baza unei dezvoltări armonioase şi putem contribui la aceasta. Fac apel în continuare la implicare maximă din partea fiecărui angajat al statului de a recurge la această metodă şi mai mult, de a-şi sprijini şi îndemna familia, prietenii şi cunoscuţii să aleagă această cale. Vă mulţumesc!” transmite prefectul Radu Roca.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517