Update: Trei reţinuţi în urma percheziţiilor la persoane bănuite de camătă şi şantaj

 

Politia Ardud

UPDATE:

În urma activităţilor desfăşurate în 27 mai au fost ridicate sumele de 230 000 de lei, 28 000 de euro, bunuri, precum şi diverse înscrisuri, care atestă faptul că se acordau sume de bani cu dobândă la diferite persoane.

Faţă de 3 bărbaţi, de 25, 35, respectiv 38 de ani, toţi din judeţul Satu Mare s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj.

Audierile au avut loc la Ardud.

La data de 28 mai a.c., bărbaţii vor fi prezentaţi instanţei în vederea luării de măsuri legale.

 

 

În cursul acestei dimineţi, 27 mai, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, efectuează 11 percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de camătă şi şantaj.

Totodată, poliţiştii pun în aplicare 65 de mandate de aducere a persoanelor bănuite la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activitate participă poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic şi Biroului pentru Protecţia Animalelor.

La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 27 mai 2022, ora 08:19

    Pe ei, fratilor! Nu-i lasati sa doarma, nu-i lasati sa le tihneasca viata din bani nemunciti!
    Acum sa fim sinceri, in ultimii ani fortele de ordine (politie, jandarmerie, parchet) arata mult mai bine pregatite si mult mai active. In Franta spre exemplu exista zone si cartiere in care politia nu intra niciodata, acolo functioneaza alte legi. Speram ca in Romania nu vor exista asemenea zone.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517