Satu Mare: O nouă groapă periculoasă a apărut pe Podul Decebal (Foto) | Informaţia Zilei

Satu Mare: O nouă groapă periculoasă a apărut pe Podul Decebal (Foto)

Un cititor al cotidianului Informaţia Zilei ne-a contactat telefonic la redacţie pentru a se plânge de o nouă groapă periculoasă care a apărut pe Podul Decebal.

”Am apreciat în urmă cu câteva săptămâni faptul că s-au făcut unele lucrări de reparaţie pe Podul Decebal din Satu Mare. Totul a fost bine până la începutul acestei săptămâni când a apărut o nouă groapă periculoasă pentru şoferi. Oare lucrările de reparaţie au o anumită garanţie? Ori se fac în ideea că trebuie să fie de lucru şi peste câteva săptămâni? Legat de acea groapă poate că ar fi indicat ca autorităţile să o cureţe pentru început doarece sunt bucăţi mari de asfalt care ar putea să zboare în pietonii de pe trotuar”, ne transmite Radu P., locuitor al cartierului Micro 14.

Abonează-te acum Online!
 1. P.A.R.I.S a spus: 10 iunie 2020, ora 16:05

  Lucru de Mintuiala Made In Romania ce va steptati de la Incompetenti

 2. zoli a spus: 10 iunie 2020, ora 13:52

  Dar asa zisul #city manager# ptr ce-i platit ??sa stea tot timpul in curul primarului sau sa vada care este starea orasului si in caz de …sa ia masurile necesare ??Dati-i va rog un picior undeva sa zboara de unde a venit ca nu mai timpeni a facut

 3. Dac Bulibas a spus: 10 iunie 2020, ora 10:18

  Pe imagine se vede o portiune fisurata care trebuia in totalitate remediata/plombata !!!. Acesta nu a aparut in ultimele saptamani !, este mai veche…. Este o slabiciune a firmei reparatoare de drumuri care plombeaza gropile dar nu repara si portiunile fisurate ca cea din imagine generatoare de noi gropi.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517