Satu Mare: Miercuri, o nouă întâlnire pe nevăzute cu o carte | Informaţia Zilei

Satu Mare: Miercuri, o nouă întâlnire pe nevăzute cu o carte

SamStudia şi Biblioteca Judeţeană organizează miercuri, 15 iulie, între orele 15.00-18.00, în faţa bibliotecii judeţene, o nouă ediţie ”Blind Date with a Book” (Întâlnire pe nevăzute cu o carte). SamStudia este o platformă prin care tinerii pot să-şi manifeste ”de facto” ideile şi iniţiativele, şi să contribuie activ la modelarea comunităţii locale de mâine.

Pentru cei care nu au participat la ediţiile anterioare, conceptul este simplu. Pornind de la principiul ”Nu judeca o carte după copertă”, voluntarii Sam Studia au ales vreo 100 de cărţulii drăguţe primite de la sătmăreni de bine şi de la bibliotecă, le-au îmbrăcat frumos identitatea şi le-au pus câte un indiciu. Dumneavoastră veniţi, vă plimbaţi printre cărţi şi alegeţi ce vă inspiră. Le duceţi acasă şi singura obligaţie este cea morală, de a citi cartea. Dacă vreţi însă să faceţi şi dumneavoastră un gest frumos pentru comunitate, puteţi să ajutaţi asociaţia cu mici donaţii.

Din raţiuni de siguranţă generală, organizatorii au rugămintea ca toţi participanţii să aibă măşti şi să păstreze distanţa socială. Deşi masca incomodează, este la fel de necesară ca o centură de siguranţă de la maşină.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517