Satu Mare: Locatari nemulţumiţi de calitatea lucrărilor de reparaţie a curţii interioare

Scris de Mihaela Ghiţă, 07 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un grup de locuitori de pe Bulevardul Traian din Satu Mare, bloc T3 şi blocurile vecine îşi exprimă profunda numulţumire faţă de calitatea lucrărilor executate la renovarea curţii interioare inclusiv accesul în curte prin pasajul care la ora actuală este inundat de la ploile din ultimele zile.

Locatarii blocului ne semnalează faptul că apa bălteşte în curte în mai multe locuri deoarece capacele de scurgere sunt montate mai sus decât partea asfaltată. Astfel, toată curtea este plină de apă iar locuitorii sunt nevoiţi să ocolească toate bălţile pentru a putea ieşi din curte.

Locatarii spun că l-au anunţat pe şeful de şantier şi totodată pe un inginer constructor de la Primăria Satu Mare asupra celor semnalate în rândurile de mai sus. Deocamdată totul a rămas la nivel de promisiuni, iar oamenii continuă să se confrunte cu problema apei care deteriorează inclusive pereţii blocului şi a pasajului recent reparaţi. Blocul a fost renovat în 2021 pe cheltuiala proprietarilor, iar curtea a fost reparată de către Primăria Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517