Satu Mare: Jumătate din angajaţii unei primării din judeţ sunt în izolare, bolnavi de Covid-19

Scris de Ioan Aniţaş, 12 ianuarie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu toate eforturile făcute de către autorităţi, dar şi de către o bună parte a populaţiei de a se proteja de efectele nedorite ale noului virus Covid – 19, surprizele nu se lasă aşteptate. Şi vorbim despre surprize neplăcute. Dacă în ultima parte a anului 2020 au fost confirmate mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul virus Covid -19, iată că situaţia trebuie să dea de gândit inclusiv celor care lucrează în administraţia publică locală.

La momentul potrivit am consemnat cazuri de îmbolnăviri cu noul virus la Direcţia Judeţeană Agricolă, dar şi la alte instituţii care deservesc populaţia. Iată că, potrivit unor informaţii demne de încredere, noul virus Covid-19 a redus la jumătate activitatea din cadrul Primăriei Halmeu. Cel puţin 6 angajaţi sunt în carantină la domiciliu.

Marea problemă a celor care sunt confirmaţi pozitiv este că Direcţia de Sănătate Publică – DSP Satu Mare nu reacţionează corespunzător în ceea ce priveşte testarea, nici măcar în cazurile familiilor în care este confirmată ca pozitivă cel puţin o persoană.

Se cuvine menţionat faptul că mai sunt câteva zile până ce vor fi repetate testele pentru cei confirmaţi anterior pozitivi cu Covid-19.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517