Satu Mare: Închisoare pentru complicitate la furt şi infracţiuni în trafic | Informaţia Zilei

Satu Mare: Închisoare pentru complicitate la furt şi infracţiuni în trafic

Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistraţii Judecătoriei Baia Mare, pe numele unei femei, de 28 de ani, din Apa.

Aceasta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat, fiind încarcerată în Penitenciarul Satu Mare.

De asemenea, tot în 21 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistraţii Judecătoriei Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din Satu Mare.

Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345