Satu Mare: Incendiu la parterul unui bloc de pe Ostrovului

Scris de I. Z., 18 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţi, 17 noiembrie, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un apartament din municipiul Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă apaţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Odată ajunse la faţa locului, forţele profesioniste au gasit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul unei camere.
În interior se afla o persoană de sex masculin care a reuşit să se autoevacueze la timp, iar o altă persoană a intrat în imobil pentru a salva proprietarul neştiind că acesta s-a autoevacuat, din fericire, reuşind şi cea de-a doua persoana să se autoevacueze pana la sosirea forţelor profesioniste.

Acestora li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, în urma inhalărilor de fum şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Cauza probabilă de producere a incendiului este lumânarea.
În urma evenimentului au ars: mobila şi patul dintr-o încăpere.

Sursă: ISU Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517