Satu Mare: În prima noapte, poliţiştii doar i-au informat pe cetăţeni de noile restricţii

Scris de I. Z., 09 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul nopţii de duminică spre luni, poliţiştii sătmăreni au desfăşurat o acţiune de informare a cetăţenilor cu privire la noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor şi completărilor aduse prin HG nr. 935/2020. Prin această Hotărâre de Guvern circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23:00-05:00, este resticţionată, cu unele excepţii pentru motive justificate, în care persoanele sunt obligate să prezinte legitimaţia de serviciu sau adeverinţă eliberată de angajator, ori o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

“Scopul poliţiştilor nu este aplicarea de sancţiuni, ci acela de a determina toţi cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare şi prevederilor legale pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19, însă nu vor fi tolerate abateri de la normele legale. Facem apel la cetăţeni să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie, să nu se expună la riscuri”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Sursă: IPJ Satu Mare

Abonează-te acum Online!
  1. suporter a spus: 10 noiembrie 2020, ora 07:01

    ce politisti de treaba avem sa nu aplice nici o amenda este de necrezut pt ca de abia asteapta sa amendeze pe cineva cand sant pe strada sa faca planul la amenzii sa adune bani pt buget

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517