Satu Mare: Două permise suspendate pentru concentraţie alcoolică de doar 0,13 şi 0,18 mg/l | Informaţia Zilei

Satu Mare: Două permise suspendate pentru concentraţie alcoolică de doar 0,13 şi 0,18 mg/l

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat 25 iunie activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ.

Pe lângă activităţile de control desfăşurate în contextul stării de alertă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 110 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 50.800 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 32 conducători auto, astfel:
• 24 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 şi 63 de ani, au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h şi 165 km/h, faţă de aceştia fiind dispusă suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
• 2 dintre aceştia au efectuat depăşiri neregulamentare, încălcând marcajul longitudinal continuu;
• 2 şoferi au fost depistaţi de poliţişti sub influenţa băuturilor alcoolice, având concentraţii alcoolice de 0,13 şi 0,18 mg/l, alcool pur în aerul expirat;
• alte 4 permise de conducere au fost reţinute de poliţişti pentru diverse abateri la regimul rutier.

Sursă: IPJ Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517