Satu Mare: Doi bărbaţi amendaţi pentru că au pescuit pe Someş! Când vor putea reveni legal? | Informaţia Zilei

Satu Mare: Doi bărbaţi amendaţi pentru că au pescuit pe Someş! Când vor putea reveni legal?

Doi bărbaţi, de 50 şi 58 de ani, au fost surprinşi sâmbătă, 23 mai, în jurul amiezii, pescuind în zona Podului Golescu. Întrucât în această perioadă este instituită prohibiţie, cei doi s au ales cu câte o amenda în valoare de 600 de lei.

”Chiar daca masurile de restrictie privind circulaţia persoanelor sunt mai relaxate şi vremea e numai bună de pescuit, atragem atenţia pescarilor că până în 02 iunie inclusiv este instituită perioada de prohibiţie, conform Ordinului Nr. 43/310/2020 din 11 februarie 2020 privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie şi refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2020.”, transmite Jandarmeria Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 25 mai 2020, ora 09:39

    Cu porcarii din astea se ocupa jandarmeria din Satu Mare ?. Altceva mai bun sau util (ca de exemplu oprirea furturilor de lemne din paduri) nu si-au gasit acestia ?. Oare cei doi barbati prinsi au din ce sa-si plateasca amenda ?, ca peste nu cred ca au vazut d-apoi sa si prinda in perioada asta in Somes. Daca pescuiau cu plasa sau cu curent mai intelegeam dar cu bete greu se prinde peste. Un cormoran face mai multa paguba in peste intr-o zi decat 100 de pescari sportivi !. Jandarmii mai bine ar prinde cormoranii decat pe acesti pescari amarati pricopsiti de soarta. Pe cormorani nu-s capabili sa-i prinda dar nici sa-i impuste „vrednicii” de jandarmi !. Dar nici pe marii poluatori care deverseaza substante toxice in rauri daunatoare vietuitoarelor acvatice vii nu-s capabili sa-i prinda sau sa-i identifice.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345