Satu Mare: Caz de dispariţie soluţionat de poliţiştii sătmăreni | Informaţia Zilei

Satu Mare: Caz de dispariţie soluţionat de poliţiştii sătmăreni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare au soluţionat dispariţia unui bărbat, de 54 de ani, din municipiul Satu Mare, dat în urmărire internaţională din anul 2013.

Bărbatul în cauză a fost dat dispărut în luna iunie 2013, de către sora acestuia care locuieşte în Canada. Femeia a sesizat organele de poliţie întrucât nu mai avea informaţii despre fratele său din anul 2009, când acesta i-a spus că merge la muncă în Italia.

În urma verificărilor şi informaţiilor obţinute de poliţişti şi a bunei colaborări cu ataşatul de afaceri interne în cadrul Ambasadei României în Italia, s-a reuşit identificarea acestuia pe teritoriul Italiei, în Roma.

Bărbatul a fost consiliat şi îndrumat de ataşatul de afaceri interne pentru a-şi face documente de şedere, întrucât nu mai deţinea nici un act de identitate valabil.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345