Satu Mare: AJF îşi doreşte să se mai joace doar pentru stabilirea campioanei | Informaţia Zilei

Satu Mare: AJF îşi doreşte să se mai joace doar pentru stabilirea campioanei

Scris de Ionuţ Blăjean, 20 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare a fost invitatul emisiunii Panoramic Sportiv din 18 mai. Ştefan Szilagyi ne-a vorbit la Informaţia TV despre fotbal şi ne-a prezentat gândurile sale pentru reluarea sezonului 2019-2020. Atenţie! Sunt doar variante, deocamdată nu este stabilit nimic oficial. Totul depinde şi de ce vor decide autorităţile naţionale în perioada următoare.

Sunt câteva lucruri clare. În primul rând, juniorii A1 nu vor mai reveni pe teren pentru sezonul 2019-2020. Totodată, echipele de seniori din Liga a 4-a care nu au Certificat de Identitate Sportivă (CIS) şi-au încheiat şi ele sezonul. Nici sezonul din Liga a 5-a nu va mai continua.

Pentru sezonul 2019-2020 ar mai rămâne doar meciurile pentru stabilirea campioanei judeţene care să reprezinte Satu Mare la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

În urmă cu o săptămână ni s-a transmis că 5 echipe vor lupta pentru titlul judeţean: Olimpia MCMXXI, CSM Satu Mare, Recolta Dorolţ, CSM Victoria Carei şi Crasna Moftinu Mic. Ştefan Szilagyi ne-a spus în emisiune că la acest turneu ar mai urma să mai intre o echipă cu CIS. Se doreşte organizarea unui baraj pentru stabilirea echipei cu numărul 6, iar preşedintele AJF ne-a dat un exemplu, un baraj între Turul Micula şi Unirea Tăşnad.
La acel turneu de 6 pentru stabilirea campioanei ar urma să fie cinci etape, pe teren neutru sau la înţelegerea echipelor. După turneul de 6 va urma turneul primelor trei clasate. Despre condiţiile şi măsurile de organizare se va vorbi la timpul potrivit.

”În acest mod campioana judeţului va avea meciuri în picioare, va fi pregătită pentru barajul de Liga a 3-a. Sunt 7 meciuri pe care ar urma să le susţină campioana judeţului până la acel baraj. Precizez că sunt doar variante pe care le discutăm în această perioadă. În funcţie de ce informaţii vom mai primi ar putea să se facă şi modificări”, spune Ştefan Szilagyi.

Legat de Adunarea Generală, preşedintele AJF ar dori să o organizeze în ultima sâmbătă din iunie ori prima zi de sâmbătă din iulie. Se doreşte începerea sezonului 2020-2021 cât mai repede, undeva la începutul lunii august. Sigur, dacă condiţiile o vor permite.

Împreună cu Ştefan Szilagyi am dezbătut mai multe subiecte. Înregistrarea emisiunii Panoramic Sportiv o găsiţi pe site-ul www.informatiatv.ro la secţiunea Sport.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345