Satu Mare: 7 grădiniţe din municipiu îşi redeschid porţile din 1 iulie | Informaţia Zilei

Satu Mare: 7 grădiniţe din municipiu îşi redeschid porţile din 1 iulie

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să vină în sprijinul părinţilor. Începând din luna iulie, fiecare părinte care vrea să îşi trimită copilul la grădiniţă va avea această posibilitate.

În acest sens, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut o întâlnire cu directorii unităţilor de învăţământ preşcolar din municipiu şi cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare.

“Foarte mulţi părinţi nu au cu cine să îi lase pe cei mici când sunt la muncă, iar noi ne dorim să venim în sprijinul lor cu măsuri care să le permită să revină la locul de muncă şi să îi ştie pe copii în siguranţă. Am analizat împreună cu directorii unităţilor de învăţământ preşcolar varianta de a redeschide grădiniţele şi astfel am ajuns la concluzia că, se lua toate măsurile în vederea redeschiderii unităţilor de învăţământ preşcolar. Suntem pregătiţi să asigurăm în grădiniţe toate materialele specifice pentru reluarea activităţiilor şi pentru respectarea regulilor sanitare!”, a declarat edilul municipiului Kereskényi Gábor.

Unităţile de învăţământ preşcolar au solicitat părinţilor să transmită o cerere dacă îşi doresc să îşi ducă copii la grădiniţă pe perioada verii, iar după centralizarea cererilor s-a luat decizia ca începând cu luna iulie să fie redeschise şapte grădiniţe, după cum urmează:
• Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”
• Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5
• Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9)
• Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Draga Mea” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33)
• Grădiniţa cu Program Prelungit „Guliver” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7)
• Grădiniţa cu Program Prelungit „14 Mai” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6)
• Grădiniţa cu Program Prelungit Hám János (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 24)

Locurile disponibile la cele şapte grădiniţe sunt în prezent ocupate în totalitate, însă părinţii care au nevoie de informaţii suplimentare privind procedura de ocupare a unui loc se pot adresa conducerii grădiniţelor unde este înscris copilul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517