Satu Mare: 4 şoferi au rămas fără permis pentru depăşiri neregulamentare | Informaţia Zilei

Satu Mare: 4 şoferi au rămas fără permis pentru depăşiri neregulamentare

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în 21 mai activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ, ocazie cu care au aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale.

Pe lângă activităţile de control desfăşurate în contextul stării de alertă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 43.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 20 de conducători auto şi au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Dintre aceştia, 10 şoferi cu vârste cuprinse între 19 şi 56 de ani, au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar circulând cu viteze de la 101 km/h până la 124 km/h atât în afara cât şi în interiorul localităţilor, în cazul acestora poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Alţi 4 conducători auto cu vârste cuprinse între 31 şi 52 de ani au fost depistaţi de poliţişti în timp ce au efectuat depăşiri neregulamentare iar 2 şoferi de 34, respectiv de 56 de ani, au fost surprinşi de poliţişti la volanul unor autoturisme în timp ce vorbeau la telefonul mobil fără a folosi dispozitivul de tip “mâini libere”, în concurs cu alte contravenţii.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345