Satu Mare: 26 de şoferi au rămas miercuri fără permis! Amenzi de 89.000 de lei | Informaţia Zilei

Satu Mare: 26 de şoferi au rămas miercuri fără permis! Amenzi de 89.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în 27 mai activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră.

Pe lângă activităţile de control desfăşurate în contextul stării de alertă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 220 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 89.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 26 de conducători auto.

Dintre aceştia, 8 şoferi cu vârste cuprinse între 21 şi 57 de ani, au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar circulând cu viteze de la 103 km/h până la 151 km/h atât în afara cât şi în interiorul localităţilor, în cazul acestora poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Alţi 7 conducători auto cu vârste cuprinse între 25 şi 56 de ani, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea drumului public prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, astfel că faţă de aceştia poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Totodată, 5 şoferi, cu vârste cuprinse între 28 şi 50 de ani, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce efectua depăşiri neregulamentare, încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers.

Sursă: IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517