Satu Mare: 20 de percheziţii la traficanţi de droguri

Joi, 25 mai a.c., poliţişti Serviciului de Combatere a Criminialităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc.

Pe parcursul percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate cantităţi de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conţinând cannabis, fiole conţinând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conţin urme de substanţa cristalină, un dispozitiv pentru mărunţit, un pistol cu gaze deţinut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuş cu glonţ pentru arma letală, 2 macete şi mai multe telefoane mobile.

Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul B.C.C.O. Oradea, I.P.J. Satu Mare şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Satu Mare.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, informează IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. cititorul a spus: 27 mai 2023, ora 12:54

    La traficanţi de certificate de încadrare în grupă de handicap de ce nu faceţi o percheziţie?, nu-i greu să aflaţi cum lucrează gruparea de infractori, din 14.000 verificaţi 10, dacă nu plăteşti trebuie să apelez la Curtea de Apel Oradea, pentru încadrare corectă în grupă de handicap , dos. 748/83/20213465

  2. Adolf Hitler a spus: 26 mai 2023, ora 19:24

    Toţi ar trebui impuşcaţi in cap înainte ca să ajungă în faţa procurorului !!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517