Sătmărenii sunt invitaţi să se alăture campaniei “Îmbracă un copil în haine noi de Paşti”

Scris de Mirela Filimon, 11 martie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Asociaţia „Acoperământul Maicii Domnului” îi îndeamnă pe sătmărenii cu suflet să se unească într-un gest nobil, pentru a ajuta câteva suflete mai puţin norocoase. Este vorba despre campania „Îmbracă un copil în haine noi de Paşti”, care are menirea de a ajuta şi susţine 150 de suflete născute în familii defavorizate să întâmpine sărbătorile pascale cu sufletul pe buze. În acest scop, Centrul de zi „Sfânta Tatiana” al Asociaţiei Acoperământul Maicii Domnului doreşte să asigure fiecărui copil haine şi încălţăminte noi, iar acest lucru va fi posibil numai cu implicarea sătmărenilor cu suflet.

În acest sens, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0740.799.622, pentru a afla vârsta, dar şi dimensiunile copilului care va avea sărbători pascale un pic mai fericite prin gestul făcut.

De asemenea, doritorii trebuie să afle faptul că darurile pentru cei mici pot fi duse la sediul Centrului de Zi Sfânta Tatiana, situat pe Aleea Trotuşului, nr. 1/A, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00, până în data de 7 aprilie 2023.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517