10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Sătmărenii sunt invitaţi la Marşul Unirii, de la Alba Iulia la Chişinău

Scris de Vasile Nechita, 25 iunie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De la col.(r) Voicu Şichet, preşedintele Sucursalei Satu Mare a A.C.M-R.R. din S.R.I, am aflat că s-a organizat un Marş al Unirii, de la Alba Iulia la Chişinău.


„Având în vedere traseul, ar fi de preferat tinerii. Mă raliez şi eu întrebărilor de mai jos, astfel că, timpul fiind scurt pentru luarea unei decizii de cei interesaţi, vă trimit această informaţie, cu rugămintea de a o publica, în măsura în care o consideraţi oportună, în rândul sătmărenilor”, ne scrie Voicu Şichet.
Marşul unirii porneşte la 1 iulie 2018 din Alba-Iulia, unde se va aprinde flacăra, urmând a fi purtată până la Chişinău. Tineri, vârstnici, femei, bărbaţi din toate categoriile socio-profesionale, din toate localităţile din România şi din Republica Moldova, se vor alătura demersului nostru pentru a face din Unire mai mult decât un cuvânt. Fiecare localitate va fi reprezentată.
„Începem numărătoarea inversă! Întocmai ca acum 100 de ani, ne strângem la Alba Iulia să refacem Marea Adunare de la 1918. Vino duminică, 1 iulie, la ora 20:00, în faţa Catedralei Ortodoxe a Reîntregirii, şi reprezintă comunitatea de care aparţii.
AMBASADORII UNIRII vor primi titlul, pe modelul credenţialelor din 1918, pentru localitatea lor, în faţa catedralei, înainte de începerea acţiunii. De asemenea, participanţii vor aprinde Flacăra Unirii, care mai apoi va fi purtată în marş, pe jos, până la Chişinău în cadrul MARŞULUI CENTENAR. Înregistrarea e obligatorie, pentru pregătirea hârtiilor specifice anului Centenar cu numele fiecăruia şi pentru pregătirea momentului de lumină şi culoare care va avea loc la aprinderea Flăcării Unirii”, scriu organizatorii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.