Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Sătmărenii sunt dispuşi să cheltuie pentru masa de Crăciun între 150 şi 500 de lei

Scris de Vera Pop, 13 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Satmarenii prefera sa-si faca cumparaturi la magazinul Unicarm

Satmarenii prefera sa-si faca cumparaturi la magazinul Unicarm

Cu două săptămâni înainte de sărbători, magazinele s-au aprovizionat deja cu produse pentru masa de Crăciun, iar sătmărenii au început să iasă la cumpărături. Cele mai căutate sunt produsele din carne de porc şi brânzeturile.

Conform celor spuse de sătmăreni, aceştia preferă să achiziţioneze produse de calitate cât mai bună la preţuri medii. După ce am analizat preţurile mai multor magazine din municipiul Satu Mare, am constatat că cele de la Unicarm au o ofertă foarte avantajoasă: coşul de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă ajunge la aproximativ 220 de lei.

Florica Milea, şef de magazin la Unicarm, spune că în perioada sărbătorilor, pentru început, lumea e în căutare de carne de porc şi carne de vită pentru cârnaţi, costiţă de porc care se prăjeşte, conform tradiţiei, în seara de Crăciun: “Avem şi preţuri promoţionale la cele mai multe dintre produsele pentru sărbătorile de iarnă. Aceste preţuri sunt valabile până în 7 ianuarie.”

Aici numărul consumatorilor a început să crească simţitor: “De săptămâna trecută am trecut la vânzări în cantităţi mai mari la carnea pentru cârnaţi şi fleică de porc”, mai spune Florica Milea.

Pentru a evita aglomeraţia de Crăciun, sătmărenii au început deja să facă cumpărături

Sătmărenii preferă să cumpere cele necesare de pe acum pentru a evita aglomeraţia, nemaiţinând cont nici măcar de promoţiile care apar cu câteva zile înainte de Crăciun: “Nu ne place să stăm la coadă şi după experienţele din anii trecuţi am constatat că, în preajma sărbătorilor, alimentele au o calitate inferioară.

Am făcut majoritatea cumpărăturilor, cu excepţia alimentelor care nu se păstrază nealterate până la Crăciun, precum fructe şi legume” spune o gospodină.

Continuarea o citiţi în exclusivitate în ediţia tipărită din data de 14 decembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.