00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Sătmărenii se întreabă: Ce linie de autobuz circulă pe bulevardul Transilvania?

Scris de Ioan Aniţaş, 10 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Am fost sunaţi zilele trecute la redacţie de către Ilosvaj L., domiciliat în Satu Mare, cititor al ziarului nostru, care s-a manifestat nedumerit de existenţa în reşedinţa de judeţ a unor indicatoare rutiere care s-ar părea că nu au utilitate.

Printre altele, cititorul ziarului Informaţia Zilei ne-a spus: „Am impresia că uneori amplasarea pe cuprinsul Sătmarului a unor indicatoare rutiere se face cu insuficientă chibzuinţă. În unele locuri apar indicatoare care cu siguranţă fie nu spun nimic, fie derutează sătmărenii, iar în alte părţi sunt de nevăzut. Concret, vreau să menţionez un indicator care este amplasat pe un stâlp în vecinătatea Primăriei Satu Mare. Acest indicator pare să semnifice o staţie de autobuz. Nu văd utilitatea lui în vreme ce nu-mi amintesc să circule autobuze pe o anume linie care să aibă staţie în locul respectiv, în vecinătatea digului mal drept al Someşului. Iar dacă totuşi există o linie care circulă pe bulevardul Transilvania din Satu Mare, cu staţie în apropierea Palatului Administrativ, n-ar strica să fim şi noi, sătmărenii, informaţi. Ar fi păcat să circule un mijloc de transport în comun şi noi să nu putem beneficia de acest serviciu. Nu vreau să dau şi alte exemple de indicatoare amplasate care nu pot fi văzute din cauza vegetaţiei care le acoperă. Pesupun că domnii din Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Satu Mare ar trebui să facă o excursie prin municipiu pentru a inventaria indicatoarele rutiere şi a propune desfiinţarea celor inutile.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.