24.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 04.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Călin Secan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 10.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Marian Buzilă – un tenor de succes 11.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Ce este stima de sine? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Paul Dancu. Titlul emisiuni: Uniunea Democrată a Slovacilor şi Polonezilor Satu Mare se prezintă. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Sătmărenii se întreabă: Ce linie de autobuz circulă pe bulevardul Transilvania?

Scris de Ioan Aniţaş, 10 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Am fost sunaţi zilele trecute la redacţie de către Ilosvaj L., domiciliat în Satu Mare, cititor al ziarului nostru, care s-a manifestat nedumerit de existenţa în reşedinţa de judeţ a unor indicatoare rutiere care s-ar părea că nu au utilitate.

Printre altele, cititorul ziarului Informaţia Zilei ne-a spus: „Am impresia că uneori amplasarea pe cuprinsul Sătmarului a unor indicatoare rutiere se face cu insuficientă chibzuinţă. În unele locuri apar indicatoare care cu siguranţă fie nu spun nimic, fie derutează sătmărenii, iar în alte părţi sunt de nevăzut. Concret, vreau să menţionez un indicator care este amplasat pe un stâlp în vecinătatea Primăriei Satu Mare. Acest indicator pare să semnifice o staţie de autobuz. Nu văd utilitatea lui în vreme ce nu-mi amintesc să circule autobuze pe o anume linie care să aibă staţie în locul respectiv, în vecinătatea digului mal drept al Someşului. Iar dacă totuşi există o linie care circulă pe bulevardul Transilvania din Satu Mare, cu staţie în apropierea Palatului Administrativ, n-ar strica să fim şi noi, sătmărenii, informaţi. Ar fi păcat să circule un mijloc de transport în comun şi noi să nu putem beneficia de acest serviciu. Nu vreau să dau şi alte exemple de indicatoare amplasate care nu pot fi văzute din cauza vegetaţiei care le acoperă. Pesupun că domnii din Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Satu Mare ar trebui să facă o excursie prin municipiu pentru a inventaria indicatoarele rutiere şi a propune desfiinţarea celor inutile.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.