Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Sătmărenii pot testa noul Duster la showroom-ul Dacia de pe Botizului

Scris de Matei Larisa, 08 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Program sâmbătă: orele 9.00 – 19.00, duminică: orele 9.00 – 15.00

În perioada 8 – 10 decembrie, showroom-ul Dacia din municipiul Satu Mare îi aşteaptă pe toţi ce care doresc să descopere şi să testeze noul model Duster, Edition One, la reprezentanţa situată pe strada Botizului, Nr. 43/A.

Dacia Duster a devenit motorul de creştere al uzinei de la Mio­veni şi principalul produs ro­mânesc ce pleacă la export, având un impact direct nu doar asupra afacerii Gru­pu­lui Renault, ci şi asupra exporturilor şi a Produsului Intern Brut al României.

Noul model Duster reprezintă totodată cea mai dotată şi modernizată versiune a noii generaţii Duster, iar capota ascunde un motor diesel de 1,5 litri şi 110 cai putere, cu tracţiune integrală.

Dotări extra

Printre dotările noului Duster se numără cruise control cu limitator de viteză, asistenţa la pornirea din rampă precum şi la coborârea pantelor, controlul distanţei de parcare, camera multi – view şi avertizarea unghiului mort. Cruise controlul menţine viteza de deplasare la o valoare constantă prin apăsarea a două butoane, iar dacă se doreşte creşterea vitezei e suficient să se apese pedala de acceleraţie. Controlul distanţei de parcare se realizează prin auzul unui sunet de alarmare a cărui frecvenţă arată apropierea de un obstacol în partea din faţă sau din spate ale maşinii, iar aici un mare plus este şi camera multi – view. Aceste camere sunt situate în apropierea barei faţă, oglinzilor retrovizoare şi a capacului portbagajului. În total acestea sunt patru, iar amplasarea este perfectă pentru a permite vizualizarea oricărui lucru în jurul maşinii, atât la condusul în oraş cât şi off – road. Cu  garda la sol înaltă, un şasiu robust şi mod 4X4, te va ajuta să te bucuri de o adevărată experienţă off-road.

Sistemul de avertizare a unghiului mort informează asupra faptului că un vehicul se află în perimetrul supravegheat. De asemenea, acest sistem este funcţional la viteze între 30 şi 140 km/h şi foloseşte senzorii poziţionaţi de fiecare parte a barelor de protecţie faţă şi spate.

Noul autoturism dispune şi de un ecran tactil de 18 cm care dispune de mai multe facilităţi. Printre acestea se numără radioul, posibilitatea de a reda toate melodiile folosind conexiunea USB şi mufa audio sau prin streaming de pe dispozitivele mobile prin Bluetooth, efectuarea convorbirilor telefonice datorită opţiunii de “hands – free” sau “mâini libere”, navigaţia sau informaţiile privind maşina.

Confortul interiorului este de asemenea optimizat complet< scaune ajustabile, tapiţerie rafinată, sistem de acces fără cheie şi aprinderea automată a luminilor.

Noul model Duster se poate câştiga la o tombolă!

Pe lângă activităţile propuse publicului de fiecare agent autorizat Dacia, vizitatorii vor putea participa la campania special organizată cu această ocazie, având astfel ocazia de a câştiga marele premiu, adică noul Duster în versiunea sa cea mai echipată cu motor Diesel 1.5 dCi de 110 CP şi tracţiune integrală. Pentru a participa la tombolă, doritorii trebuie să acceseze site-ul https<//promotii.dacia.ro unde se completează un formular de înscriere. Pentru a valida înscrierea este necesară şi prezentarea la showroom-ul Dacia unde se va primi un card de înscriere, pentru cei care nu îl deţin. Scanarea codului de pe card este obligatorie pentru înscrierea în tragerea la sorţi aferentă campaniei promoţionale. Pentru a testa noul Duster şi pentru a participa la tombola aferentă, mai aveţi două zile la dispoziţie. Programul pe ziua de sâmbătă este între orele 09.00 – 19.00 iar pentru duminică, între orele 09.00 – 15.00.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.