Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri

Sătmărenii, la prima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri

Scris de Constantin Demian, 11 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

FC Olimpia – Clinceni, sâmbătă de la ora 11:00

Olimpia Satu Mare îşi începe seria meciurilor de pe teren propriu din această ediţie de campionat cu Academica Clinceni. Un meci între două echipe care au terminat învingătoare în prima etapă, Olimpia în deplasare, cu Metaloglobus, în timp ce Academica s-a impus acasă, 4-1 cu Dunărea Călăraşi. Aşa că ne aşteptăm la un meciu echilibrat dar pe care, sperăm noi, să-l câştige gruparea sătmăreană.

Cu 24 de ore înainte de meci a avut loc o conferinţă de presă la care a participat antrenorul Tiberiu Selymes şi care l-a avut alături pe căpitanul echipei, Cristian Munteanu. De la Selymes am aflat că tot lotul este valid, că în echipă este o atmosferă bună. “Vrem să repetăm succesul din prima etapă, vrem să jucăm frumos pentru spectatori”, a pus antrenorul Olimpiei. Tot de la el am aflat că francezul Ayoub nu a primit “cartea verde” şi că nu va putea fi utilizat sâmbătă şi că tânărul Copaci a suferit o mică intervenţie chirurgicală la o măsea, dar că va fi apt de joc.

Cristian Munteanu, un jucător foarte experimentat, desemnat căpitan de antrenor, ne-a spus că nu-l apasă banderola, dar că îl responsabilizează. El a mai adăugat că este optimst şi încrezător într-o victorie.

Noi sperăm că aşa se vor petrece lucrurile şi că optimismul celor doi să fie confirmat prin joc şi rezultat.

Din păcate, cu toate că ne-am fi dorit, şi s-ar fi cuvenit, nu putem oferi iubitorilor fotbalului o poză de grup cu lotul Olimpiei. Ciudat este că, atunci când am fost informaţi de organizarea conferinţei de presă, ni s-a spus că la finalul ei vom putea face o poză de grup. Numai că… Tibi Selymes habar nu avea de aşa ceva şi jucătorii nu aveau echipamentul pregătit.

Formaţiile probabile:
Olimpia: F. Muntean – Duruş, Mureşan, Cr. Munteanu, Brata – Rus, Cubaş, Achim, Miholca, Lusamba, Jurj. Antrenor: Tiberiu Selymes.
Academica: Niga – Samson, I. Tătaru, Matei, Pulhac, Simion, Lazăr, Drăghici, Constantinescu, Barbu, Val. Mihai.
Antrenor: Erik Lincar.

Arbitri: Mircea Ardelean (Arad) – Nicolaei Chiţoiu (Timişoara) şi Călin Cimponeriu (Lugoj); Alexandru Gornic (Arad) – rezervă.

Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj) şi Radu Bâtea (Oradea).

Etapa 2 din Liga 2 începe vineri cu meciul Miroslava – Brăila, de la ora 18:00, iar sâmbătă se mai dispută: FC Olimpia – Clinceni, Snagov – Baloteşti, Afumaţi – Hermannstadt, Călăraşi – Mioveni, UTA – Metaloglobus, Pandurii – Târgovişte (11:00, Digi), Suceava – ASA Tg. Mureş, Luceafărul – Ripensia, ASU Timişoara – Argeş (16:00, Digi).

Bilete de 10 şi 30 de lei, abonamente de 150 şi 250 lei

Cu ocazia acestui meci, cei care doresc să aibă asigurată intrarea la toate meciurile Olimpiei din acest sezon, pot achiziţiona abonamente. Acestea se vând la diverse preţuri în funcţie de zona în care sunt locurile.

Astfel, un abonament general pentru tot sezonul, la meciurile oficiale, campionat, Cupa României şi jocuri amicale, costă 150 lei, iar unul în sectorul VIP costă 250 de lei. Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei în sectorul VIP şi 10 lei în restul tribunelor. Toate pot fi achiziţionate la noul fan-shop de lângă stadion.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.