Sătmărenii cer explicaţii cu privire la convoaiele care tranzitează municipiul

Sătmărenii sunt îngrijoraţi după ce mai multe convoaie militare au tranzitat municipiul Satu Mare.

Am fost contactaţi la redacţie de mai mulţi sătmăreni, unii locuitori ai cartierelor Micro 14, 15 şi 16, care ne-au spus că aproape noapte de noapte pe drumul Careiului trec convoaie militare.
Astfel de sesizări am primit şi de la sătmărenii care locuiesc pe drumul Botizului.

“Ţi se face pielea de găină când vezi camioanele cu tehnică militară. Am trecut prin doi ani grei de pandemie, a venit războiul din Ucraina, ne-a deschis casele pentru vecinii noştri care au fugit din faţa războiului. Acum considerăm că suntem îndreptăţiţi să ştim şi noi ce se înt]mplă. Să ne spună şi nouă cineva ce-i cu at]tea camioane cu tehnică militară? Vă rugăm să ne ajutaţi, să transmiteţi neliniştea noastră autorităţilor şi să le cereţi să vină cu explicaţii. Avem dreptul să ştim ce se înt]mplă,” ne-a spus o sătmăreancă.

Abonează-te acum Online!
  1. Nicu a spus: 06 mai 2022, ora 11:17

    Mai scump vor plati ungurii in frunte cu gypsi V.O. alegerea lor de a se da pe brazda cu invadatorii rusi care nici nu stiu ce vor in Ucraina. In ceea ce priveste invazia rusilor pe teritoriile NATO, e o gluma proasta pt. ca nu au ajuns nici macar la KIev si acum isi ling ranile si fac foamea pe unde au ajuns.

  2. Dac Bulibas a spus: 05 mai 2022, ora 10:20

    Acestea cred ca sunt ” ajutoare ” pt. Ucraina pt. care s-ar putea sa platiti foarte scump in cazul unei invazii rusesti intens provocate de Colonia romanica !. Poate chiar asta urmaresc conducatorii vostri incompetenti , mincinosi, hoti si corupti dragi alesi care au amanetat Colonia romanica pe care l-au bagat in faliment. Sunt tare curios cum o sa va apere acel NATO alias SUA care a fost nevoit sa-si negocieze retragerea din Afganistan lasand totul in urma inclusiv tehnica militara in valoare de 83 miliarde de dolari ca sa nu fie macelariti de catre Talibani !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517