14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Sătmărenii cer ajutorul OPC pentru rezolvarea unor probleme din Ştrandul Termal

Scris de Ioan Aniţaş, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ultima vreme tot mai mulţi sătmăreni ne-au solicitat ajutorul în rezolvarea unor probleme ce privesc ştrandul din Zona de Agrement Someş din Satu Mare, mai precis nerespectarea unor condiţii minime.

Prin intermediul acestor rânduri, reclamanţii doresc să aducă în atenţia Oficiului de Protecţie a Consumatorului, dar şi Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică, toate din Satu Mare, faptul că în bazinul cu apă termală nu se respectă nivelul apei pentru ca eventualele impurităţi din apă, mizerii, să se scurgă prin grătarele existente la margini ca preaplin. Apa este cu 5-10 centimetri sub acel nivel, probabil din motive de economie. Este o supoziţie. O altă problemă o reprezintă închiderea grupului sanitar care exista în vecinătatea bazinului. Ieşit din bazin, omul trebuie să facă zeci de metri până la cel mai apropiat grup social. Din motive ştiute numai de administratorul ştrandului, acel WC a fost închis, fiind scris “acces personal”. Cele două aspecte semnalate aduc prejudicii sătmărenilor care cu onestitate plătesc taxa de intrare în zonă, în vreme ce condiţiile oferite nu se ridică la înălţimea prevăzută de normele specifice.

Sătmărenii care frecventează băile termale mulţumesc anticipat organismelor menţionate, care probabil vor da curs acestei însumări a sesizărilor transmise ziarului Informaţia Zilei, în speranţa că se va interveni în folosul celor care mai cred în instituţiile menţionate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.