00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Sătmărenii cer ajutorul OPC pentru rezolvarea unor probleme din Ştrandul Termal

Scris de Ioan Aniţaş, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ultima vreme tot mai mulţi sătmăreni ne-au solicitat ajutorul în rezolvarea unor probleme ce privesc ştrandul din Zona de Agrement Someş din Satu Mare, mai precis nerespectarea unor condiţii minime.

Prin intermediul acestor rânduri, reclamanţii doresc să aducă în atenţia Oficiului de Protecţie a Consumatorului, dar şi Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică, toate din Satu Mare, faptul că în bazinul cu apă termală nu se respectă nivelul apei pentru ca eventualele impurităţi din apă, mizerii, să se scurgă prin grătarele existente la margini ca preaplin. Apa este cu 5-10 centimetri sub acel nivel, probabil din motive de economie. Este o supoziţie. O altă problemă o reprezintă închiderea grupului sanitar care exista în vecinătatea bazinului. Ieşit din bazin, omul trebuie să facă zeci de metri până la cel mai apropiat grup social. Din motive ştiute numai de administratorul ştrandului, acel WC a fost închis, fiind scris “acces personal”. Cele două aspecte semnalate aduc prejudicii sătmărenilor care cu onestitate plătesc taxa de intrare în zonă, în vreme ce condiţiile oferite nu se ridică la înălţimea prevăzută de normele specifice.

Sătmărenii care frecventează băile termale mulţumesc anticipat organismelor menţionate, care probabil vor da curs acestei însumări a sesizărilor transmise ziarului Informaţia Zilei, în speranţa că se va interveni în folosul celor care mai cred în instituţiile menţionate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.