22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Sătmărenii cer ajutorul OPC pentru rezolvarea unor probleme din Ştrandul Termal

Scris de Ioan Aniţaş, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ultima vreme tot mai mulţi sătmăreni ne-au solicitat ajutorul în rezolvarea unor probleme ce privesc ştrandul din Zona de Agrement Someş din Satu Mare, mai precis nerespectarea unor condiţii minime.

Prin intermediul acestor rânduri, reclamanţii doresc să aducă în atenţia Oficiului de Protecţie a Consumatorului, dar şi Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică, toate din Satu Mare, faptul că în bazinul cu apă termală nu se respectă nivelul apei pentru ca eventualele impurităţi din apă, mizerii, să se scurgă prin grătarele existente la margini ca preaplin. Apa este cu 5-10 centimetri sub acel nivel, probabil din motive de economie. Este o supoziţie. O altă problemă o reprezintă închiderea grupului sanitar care exista în vecinătatea bazinului. Ieşit din bazin, omul trebuie să facă zeci de metri până la cel mai apropiat grup social. Din motive ştiute numai de administratorul ştrandului, acel WC a fost închis, fiind scris “acces personal”. Cele două aspecte semnalate aduc prejudicii sătmărenilor care cu onestitate plătesc taxa de intrare în zonă, în vreme ce condiţiile oferite nu se ridică la înălţimea prevăzută de normele specifice.

Sătmărenii care frecventează băile termale mulţumesc anticipat organismelor menţionate, care probabil vor da curs acestei însumări a sesizărilor transmise ziarului Informaţia Zilei, în speranţa că se va interveni în folosul celor care mai cred în instituţiile menţionate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.