Sătmăreni nemulţumiţi că nu pot participa la Ziua Naţională

Scris de Ioan Aniţaş, 20 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Decizia autorităţilor, mai precis a Guvernului, cu privire la organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, a stârnit o doză de nemulţumire şi de revoltă în rândurile românilor, inclusiv ale sătmărenilor, mai ales prin prisma numărului de participanţi la eveniment – cel mult 100, în reşedinţele de judeţ.

Pe această temă ne-au sunat la redacţie mai mulţi cititori ai ziarului nostru, care şi-au manifestat nemulţumirea. O posibilă însumare a acestor nemulţumiri este:

„Ne-a surprins neplăcut decizia Guvernului cu privire la numărul participanţilor la manifestările menite a marca Ziua Naţională a României. Nu am .nţeles de ce este îngrădită posibilitatea românilor să urmărească în direct acest eveniment. Şi totuşi, iată că la Satu Mare, lucrurile au fost rezolvate într-un mod neaşteptat. Creşterea numărului de îmbolnăviri cu Covid-19 introduce sătmărenii în carantină pentru minimum 14 zile, ceea ce înseamnă că restricţiile impuse cu privire la ieşirile pe stradă vor fi în vigoare, iar deciziile de ridicare/prelungire a carantinei vor fi luate în cel mai bun caz, probabil pe 2-3 decembrie. Iată cum această boală care afectează populaţia întregii planete, face ordine şi printre deciziile guvernanţilor, fie ele şi controversate“.

Abonează-te acum Online!
  1. Sandokan a spus: 21 noiembrie 2020, ora 10:01

    Toata istoria Romaniei este o minciuna , oameni seriosi nu sarbatoresc minciuni.

  2. Dac Bulibas a spus: 20 noiembrie 2020, ora 15:11

    Eu zic sa fiti nemultumiti dar sanatosi decat multumiti si infectati cu Covid !. Stati linistit ca nu va fi nici o pierdere daca nu participati. Nu va fura nimeni Absurdistanul !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517