Program ITV: 00.05 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Vacanță activă sau cum să depistăm abilitățile tinerilor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 02.30 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 03.38 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitați Claudiu și Georgeta Govor 04.25 300 de ani de la nașterea episcopului și omului de cultură Grigore Maior 05.13 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forțiu, titlul emisiunii: Noutăți legislative în domeniul forestier 05.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Sătmărenii sunt tentați de pepenii altoiți 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, invitat Vasile Bradea, titlul emisiunii: Care sunt destinațiile de vacanță preferate de sătmăreni? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 09.35 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Experiențe, meditații, rugăciuni ascultate 10.10 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 13.00 Știri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor și alte drepturi pe înțelesul tuturor 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bela Zazula raport la 80 de zile 15.45 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Sas 17.00 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farkas, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici și colectori de deșeuri 17.40 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audiențe în direct, cu Eva Laczko 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Presa tradițională de ulei, devine amintire 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

Sătmăreanul Rareș Pop, din nou la un trial “U” Cluj

Scris de Ionuţ Blăjean, 16 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Universitatea Cluj a organizat vineri un nou trial în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”. La această acțiune de selecție au participat peste 30 de jucători născuți în anii 2001 și 2002, din mai multe județe ale României.

Conform publicației Ziua de Cluj, jucătorii au fost urmăriți de pe margine de Ioan Ovidiu Sabău (manager sportiv “U” Cluj), Mircea Cojocaru (șef la centrul de copii și juniori al clubului), Călin Sălăgean (antrenor la centrul de copii și juniori), Septimiu Ormenișan (antrenor la UBB), Marius Popescu (antrenor la echipa de seniori a Universității) și Cosmin Irimieș (vicepreședintele echipei).
Printre cei 35 de fotbaliști s-a aflat și portarul sătmărean Rareș Pop, cel care a participat și la trialul din 9 mai.

“Trialul a fost puțin mai solicitant, având în vedere că am avut și probele fizice. Au venit jucători mult mai talentați de data aceasta. Am avut parte de un joc mult mai dificil, probabil și din pricina căldurii. Per total, a fost o acțiune reușită. Sper să urmeze o perioadă bună pentru mine. Îmi doresc să semnez cu Universitatea, ar fi primul meu pas spre fotbalul mare, dar depinde și de dânșii. Cred că am avut o evoluție acceptabilă, dar se putea și mai bine”, a declarat Rareș pentru publicația mai sus menționată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.