Sătmăreanul Ramon Erdei, convocat la naţionala U15

Scris de Ionuţ Blăjean, 22 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Federaţia Română de Fotbal a trimis o convocare pe adresa celor de la LPS Il Calcio Satu Mare. Mai exact, jucătorul Ramon Erdei a fost convocat la echipa naţională a României U15 (jucători născuţi în anul 2008), care va efectua un stagiu de pregătire în România în perioada 1 – 7 octombrie 2022.

Reunirea lotului are loc în ziua de 1 octombrie, la ora 18:00 la CNF Mogoşoaia, urmând ca în ziua următoare, lotul să se deplaseze către Vaslui, unde se va efectua stagiul de pregătire.Pe perioada desfăşurării stagiului de pregătire se vor efectua antrenamente şi două jocuri amicale împotriva Moldovei. Aceste meciuri sunt programate în zilele de 4 şi 6 octombrie.

Ramon Erdei este antrenat la LPS Il Calcio Satu Mare de către Cosmin Iuhas şi Dorel Ziman. Acesta s-a format la clubul Il Calcio Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517