Sătmăreanul Radu Cristescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei | Informaţia Zilei

Sătmăreanul Radu Cristescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei

Scris de Vasile Andreica, 12 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Radu Cristescu

Radu Cristescu, fost vicepreşedinte al PMP, actual membru PSD, a fost numit de către premierul Viorica Dăncilă în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

„În temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. d) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Radu-Mihai Cristescu se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Radu Cristescu, fost membru PMP, s-a înscris în PSD în luna august, după ce a fost exclus din PMP şi demis din funcţia de vicepreşedinte, în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, de către Traian Băsescu. Acesta a anunţat atunci că a răspuns ”afirmativ şi cu onoare invitaţiei prim-ministrului Viorica Dăncilă”.

”PSD-ul se schimbă, iar eu cred în această schimbare, PSD-ul reformat este cea mai bună soluţie pentru români. Am răspuns afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a mă alătura acestei mişcări noi!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517