Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Sătmăreanul Cristi Paul, eliminat în minutul 22 în meciul contra FCSB

Scris de Ionuţ Blăjean, 25 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Captură Pro X

Captură Pro X

Pe Cluj Arena se joacă în această seară meciul dintre Sănătatea Cluj şi FCSB, contând pentru 16-imile Cupei României la fotbal. În primul ”11” al echipei gazdă s-a aflat şi sătmăreanul Cristi Paul.

În vârstă de 21 de ani, fundaşul sătmărean a avut un început curajos de partidă. A avut câştig de cauza în dueluri contra unor adversari precum Dennis Man, Golofca, Artur Jorge şi nu numai. Dar meciul pentru el s-a terminat rapid. La o acţiune de atac a FCSB-ului, petrecută în minutul 22, Cristi Paul a blocat mingea cu mâna intenţionat în careu, ca aceasta să nu intre în poartă. Centralul Florin Andrei nu l-a iertat pe Cristi Paul, i-a arătat direct cartonaşul roşu şi a acordat lovitură de la 11 metri pentru FCSB. Sănătatea Cluj, echipă în serie cu Unirea Tăşnad în Liga 3, este condusă cu 3-0 din minutul 32, golurile fiind marcate de Man (min. 17, 22) D. Benzar (min. 32).

Cristi Paul este student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj-Napoca. A plecat din Satu Mare în anul 2015, după desfiinţarea echipei FC Olimpia II, echipă la care a fost căpitan în sezonul 2014-2015.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.