Sătmăreanul Benjamin Bodo obţine un nou titlu de campion la floretă

Scris de Ionuţ Blăjean, 22 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute s-a desfăşurat Campionatul Naţional de seniori la floretă masculin, individual. În acest concurs au tras şi sportivi sătmăreni, iar marele titlu a fost cucerit chiar de un sportiv crescut la CS Satu Mare, dar care acum este legitimat la CSU Poli Timişoara. Aţi ghicit, este vorba de Benjamin Bodo (foto – stânga).

Semifinalele masculine de la Naţionalele de floretă seniori au fost o afacere timişoreano-bucureşteană, CSA Steaua şi CSU Politehnica având fiecare câte doi sportivi calificaţi în penultima fază a competiţiei. În prima semifinală, stelistul Alexandru Pîrvu l-a întrecut cu 15-10 pe bănăţeanul Eugen Vadaniuc, iar în cea de-a doua Benjamin Bodo a dispus de Alexandru Pîrva cu acelaşi scor, 15-10. Finala dintre Benjamin Bodo şi Alexandru Sîrb a fost disputată, dar Bodo a controlat întâlnirea şi s-a impus cu 15-10. Medaliile de bronz au fost obţinute de Eugen Vadaniuc (CSU Poli Timişoara) şi Alexandru Pîrva (CSA Steaua).
Clasările sportivilor de la CS Satu Mare, antrenaţi de Dan Şuta (foto – centru), Arnold Izsaki, Attila File, Eva Lengyel: Matei Serghi – 9, Nicolas Pop – 10, Răzvan Nojea – 17, Adam Doboczi – 20. În total au participat 31 de sportivi din toată România.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517