Sătmăreanca Teodora Şofran va participa la Europeanul de floretă cadeţi | Informaţia Zilei

Sătmăreanca Teodora Şofran va participa la Europeanul de floretă cadeţi

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La sfârşitul sâptămânii trecute am avut o etapă de circuit european la feminin U17, chiar la Satu Mare. A fost pentru a unsprezecea oară când am găzduit o astfel de competiţie. Printre sportivele care au tras s-a numărat şi Teodora :ofran, legitimată la CS Satu Mare.

Ea a cucerit trofeul Ecaterina Stahl, cel care se acordă sătmărencei care ocupă cel mai bun loc, iar a doua zi a făcut parte din prima echipă a României. Teodora a prins o zi foarte bună, ajutându-şi echipa să termine pe primul loc. Aflându-ne în sala „Alexandru Csipler”, am aflat că Teodora Şofran va trage la Campionatul European de cadeţi din Porec, Croaţia, din perioada 22-26 februarie. Va intra în concursul individual, dar şi în cel pe echipe alături de Andreea Dincă, Denisa Mănescu şi Karina Vasile.

Altfel, la sfârşitul acestei săptămâni se orgnizează un concurs de copii din seria „Mihaly Fulop”, programat în localitatea Esztergom din Ungaria. De la CS Satu Mare vor participa Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Matei Serghie, Maria Chiorean, Diana Virag, Rebeka Draveczky. Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Arnold Izsaki, Dan Şuta, Attila File şi Eva Lengyel.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517