Sătmăreanca Teodora Şofran, campioană naţională cu echipa CSA Steaua

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute s-a desfăşurat Campionatul Naţional de floretă la tineret. Acolo a participat şi CS Satu Mare, echipă formată din Maria Chiorean, Rebeka Draveczky, Sara Serghie. Clubul sătmărean a încheiat pe ultimul loc, al cincilea. În schimb, o altă sătmăreancă a câştigat titlul naţional cu CSA Steaua. Este vorba de Teodora Şofran.

Cele două formaţii calificate în finala concursului au avut misiuni uşoare în meciurile disputate în penultimul act. Finala dintre CSA Steaua şi CSU Poli a fost controlată de timişorence în primele două relee (10-5). Andreea Dincă a învins-o cu 10-1 pe Ingrid Miti Bikfalvi şi şi-a adus echipa în avantaj (15-11 pentru Steaua), avantaj care a crescut până la 25-18 după releul al cincilea. Andreea Gheorghe a câştigat cu 11-5 la Andreea Dincă şi a adus-o pe Poli la un singur punct pe tabelă (29-30), dar finalul a fost al stelistelor, care au avut 40-33 înaintea ultimului releu.

Andreea Gheorghe a învins-o pe Anca Săveanu cu 7-4, dar nu a mai putut recupera diferenţa şi CSA Steaua a câştigat titlul naţional la floretă echipe feminin după 44-40 cu CSU Poli Timişoara.

Sferturi
• CSŞ Triumf Bucureşti – CS Satu Mare 45-24
Semifinale
• CSA Steaua Bucureşti – CSŞ Triumf Bucureşti 45-13
• Politehnica Timişoara – CSM Corona Braşov 45-25
Locurile 3-4
• CSM Corona Braşov – CSŞ Triumf Bucureşti 45-37
Finala
• CSA Steaua Bucureşti – Politehnica Timişoara 44-40

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517