02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Sătmăreancă revoltată că patronul unui bar i-a desfăcut contractul de muncă fiicei sale

O mamă din Satu Mare ne-a contactat la redacţie nemulţumită fiind de faptul că fiicei sale i-a fost desfăcut contractul de muncă după ce barul şi-a suspendat activitatea, după măsurile luate de autorităţile române.

”Este vorba despre barul de vizavi de Jandarmeria Satu Mare cu regim non-stop. Cum s-a dat ordin de închidere a barurilor, din cauza pandemiei de CORONAVIRUS, ne-am aşteptat ca cele două fete, una fiind fiica mea, să fie trimise în concediu ori în şomaj tehnic. Dar nu s-a întâmplat acest lucru! Pur şi simplu li s-a desfăcut contractul de muncă. Noi ce facem în continuare? Este normal ca un patron să procedeze aşa într-o perioadă critică?”, ne-a transmis sătmăreanca. Aceasta va apela la Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
 1. Anca a spus: 26 martie 2020, ora 13:46

  Sesizati ITM Satu Mare.

 2. Dac Bulibas a spus: 25 martie 2020, ora 11:39

  Nu patronii sunt mafioti ci conducatorii pe care i-ati ales in marea voastra desteptaciune in frunte cu presedintele tarii dovedit mincinos si fraudulos !.

 3. Sandokan a spus: 25 martie 2020, ora 09:17

  Inainte cu 35 de ani am avut comunistii, acum avem patronii mafioti.

 4. Dac Bulibas a spus: 24 martie 2020, ora 10:09

  Este foarte normal atitudinea patronului care a fost muls de autoritatile statului , a platiti toate taxele si obligatiile catre stat inclusiv cel de somaj pt. angajatii lui cat timp acestia munceau si produceau. Acum statul le intoarce spatele si le dispune neoferindu-le nimica in afara de promisiuni pe care de multe ori nu le-a indeplinit/onorat ( stat mincinos cu conducatori mincinosi !). Daca a suspendat activitatea barului atunci cei care au decis acest lucru sa suporte cheltuielile cu somajul pt. ca patronul a contribuit in asta !!!. Daca conducatorii vostri pe care i-ati ales au bani pt. corvete, avioane de lupta de mana a 10-a . pt. salariile nesimtite pe care si-au tras, pt. plata pensiilor si indemnizatiilor speciale ale „specialilor „la care acestia nu au contribuit atunci sa aiba bani si pt. plata ajutorului de somaj. Cati demnitari alesi de voi au ales sa renunte la jumatate din salar in aceasta perioada speciala ? Nici unul !!!. Nu respecta nici dorintele populatiei exprimate la referendumuri, nu respecta principiile democratice, democratia !!!. Patronatele nu sunt organizatii de binefacere , ei si-au achitat toate obligatiile fata de stat, acum este randul statului sa-si achite obligatiile fata de cei in cauza. De unde isi iau salariile demnitarii vostri si bugetarii cand sectorul productiv a ajuns sa functioneze la capacitatea de 20 % ?….Cum fac, amaneteaza tara ?…..sau se folosesc de fondurile europene in acest scop si nu pt. scopul pt. care acesta a fost alocata ( deturnare de fonduri )!.

 5. patriot a spus: 24 martie 2020, ora 09:12

  Patronii-borfasi,hoti,corupti etc.-din Satu-Mare au acest „drept”sa ocoleasca orice lege pentru ca au relatii bune la politie si judecatorie.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.