24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Sătmăreancă nemulţumită de bicicliştii care circulă pe Podul Decebal

Recent am fost contactaţi la redacţie de o sătmăreancă nemulţumită de faptul că bicicliştii deranjează pietonii de pe Podul Decebal.

“Din câte ştiu este interzis mersul cu bicicleta pe Podul Decebal atât pe carosabil cât şi pe cele două trotuare. Această regulă nu este deloc respectată, lucru care pe mine, în calitate de pieton, mă deranjează. Trotuarul este îngust, abia dacă există loc pentru două persoane. Totuşi, mai vin aceşti sătmăreni, călare pe bicicletă, care claxonează să ne dăm la o parte, să ne lipim de balustrada murdară. Nu este normal. Pentru 100 de metri nu pot să renunţe la bicicletă? Zilele trecute ascultam muzică la căşti, iar un biciclist era aproape să dea peste mine pentru că nu m-am dat la o parte. Este normal? Sunt curios când a dat Poliţia Locală ultima amendă pentru aşa ceva”, ne-a transmis Roberta Papp.

Abonează-te acum Online!
 1. Biciclistu' de pe Golescu a spus: 31 mai 2018, ora 17:29

  @ado:
  Mă bucur că ne-am înţeles :)

 2. ado a spus: 31 mai 2018, ora 13:17

  Biciclistu’, scuze si retrag cele afirmate,am crezut intr-o prima faza ca vrei
  sa bagi pietonii la un scaldat in Somes.:))) Nu sint persoana din articolul
  cu pricina, intr-adevar mare brinza nu s-a facut pt. pistele biciclistilor, rau e ca toata circulatia din municipiu e catastrofala.

 3. Dac Bulibas a spus: 31 mai 2018, ora 11:28

  Poate ar fi bine ca si pietonii sa claxoneze cand depasesc un alt pieton si atunci nu ar fi probleme, ne-am obisnui incet cu claxonatul.

 4. Biciclistu' de pe Golescu a spus: 30 mai 2018, ora 20:22

  @ado
  nu sunt nici obraznic, nici marlan… Dumneata nu intelegi ironia mea si cat de absurda este doamna respectiva (sau sunteti una si aceeasi persoana?)
  pe podul Decebal este suficient loc sa treaca 1 biciclist si 1 pieton fara sa se incomodeze… Iar clopotelul de pe ghidon pt asta este montat: sa avertizezi alti „participanti la trafic” ca vrei sa treci in siguranta pe langa ei. Ce sa facem: sa fluieram, sa strigam sa se dea la o parte? C pieton, daca doresti sa treci in fata altui pieton care merge mai incet, ce faci? Stai in spatele lui? Nu. La fel si cu bicicleta…. E simplu, dar e nevoie de intregi teorii…

 5. ado a spus: 30 mai 2018, ora 11:38

  biciclistule de pe pod esti obraznic, pacat ca mirlania nu doare !

 6. Biciclistu' de pe Golescu a spus: 29 mai 2018, ora 16:57

  Dna. Papp, in calitate de biciclist pe podul Golescu, sunt deranjat de pietonii care se deplaseaza pe spatiul destinat biciclistilor. Fara sa claxoneze. Ia sa treaca Somesul inot, ca tot a venit caldura. La fel si cei care se plimba pe dig, tot pe spatiul pentru biciclete. De maine sa faca bine sa o ia prin iarba, pe la baza digului, ca eu nu-i mai claxonez. Ce-i cu debandada asta? Iar masinile sa se deplaseze numai cu motorul oprit. Na’ ca m-am enervat; merg sa claxonez un pic…

 7. Dac Bulibas a spus: 29 mai 2018, ora 07:12

  Biciclistii pot fi trecuti de pe un mal pe altul si cu bacul daca ar exista asa ceva. Ca sef pe bac cred ca ar fi potrivit Maskulik Csaba (city manager…) ca la altceva util oricum nu se pricepe bietul de el dupa cum se misca lucrurile in oras.

 8. ion a spus: 27 mai 2018, ora 09:16

  scrie-i lu’ ala pe care l-ai votat, sa faca piste pentru biciclete. Aia e solutia corecta, nu interzicerea pedalatului, panaramo !

 9. raudetot a spus: 26 mai 2018, ora 18:42

  Nu, nu este normal sa asculti muzica si sa mergi pe strada. Iti distrage atentia si poti muri.
  Pe de alta parte, biciclistii nu au drepturi prea multe de deplasare. Bicicleta este mana cereasca pentru sanatate. Edilii Satmarului nu inteleg acest lucru. Oamenii trebuie sa poata sa se deplaseze la si de la serviciu si cu bicicleta. Nu toata lumea are la dispozitie o masina sau daca are, nu o poate folosi. unde se gasesc parcari? Prin urmare, in afara de bani dati pe zilele orasului, ar fi de investit bani si in piste normale de biciclete care sa permita circulatia si prin oras. Ar fi de folos un an intreg nu doar trei zile. Dupa aceea, sa ne gandim si la sarbatoarea orasului, si ea este importanta. Deocamdata, sunt multi biciclisti care circula pe trotuare, parcuri, cu destul de mare viteza. daca ar avea mai mult spatiu destinat lor, amenzile i-ar disciplina.

 10. Cetăţeanul turmentat a spus: 26 mai 2018, ora 11:02

  Ca să nu mai zicem că unii trec pe zebră fără să se dea jos de pe bicicletă, deşi legea nu le dă dreptul.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.