20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Sătmăreanca Hannelore Ghişan, propusă „Voluntarul Anului” la Crucea Roşie

Scris de Matei Larisa, 28 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Hannelore Ghisan

Hannelore Ghisan

Sătmăreanca Hannelore Ghişan a fost propusă pentru titlul de „Voluntarul Anului” în cadrul Galei Anuale a Crucii Roşii, iar acum are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a obţine acest titilu, pe care de altfel îl merită din plin.

 

Deşi este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Hannelore a decis să facă mai mult.

A decis să îşi valorifice timpul în cel mai frumos mod, şi anume dăruindu-l altora, prin cadrul organizaţiei Crucea Roşie – filiala Satu Mare. Hannelore a fost iniţiatoarea şi coordonatoarea unor proiecte apreciate de întreaga comunitate sătmăreană.

Ambiţia, dragostea şi altruismul au definit-o , astfel încât la Crucea Roşie a făcut ce i-a plăcut cel mai mult< să ajute oameni.

În timp ce alţi tineri preferau să iasă în oraş sau să facă orice altceva, Hannelore se gândea ce poate să facă mai mult în comunitatea în care trăieşte, iar din cele spune de ea, acest gând nu se va opri nici în momentul în care va merge la facultate.

“Crucea Roşie înseamnă muncă grea, dar şi distracţie, toată oboseala acumulată în urma unui eveniment, dar şi zâmbetele pe care le primesc în timpul acestuia, de la educaţie umanitară, la prim-ajutor la intervenţie `n caz de dezastru.

Crucea Roşie e o structură complexă, ce pentru mine reprezintă în momentul de faţă o a doua familie. Faptul că sunt candidată pentru titlul de voluntarul anului la nivel de România, mă inspiră să continui activitatea `n cadrul organizaţiei, să fiu din ce `n ce mai implicată `n comunitate, deoarece munca chiar îmi este apreciată. Cele mai frumoase şi formatoare momente din via\a mea au avut loc datorită Crucii Roşii, iar cel mai remarcabil moment ar fi sesiunea de training din Ungaria unde au participat membri ai Crucii Roşii Române, Ungare, Daneze şi Bulgare.

De-a lungul celor 3 ani de voluntariat am avut minunata plăcere de a cunoaşte nişte oameni incredibili, atât voluntari din Satu Mare cât şi din alte judeţe şi ţări. Simt că sunt datoare Crucii Roşii pentru modul în care am crescut şi m-am dezvoltat personal în perioada mea de voluntariat, din acest motiv voi continua „cariera” mea de voluntar şi `n timpul facultăţii”, a mărturisit Hannelore.

Cine doreşte să o susţină o poate face accesând  https://gala.crucearosie.ro/vot, unde trebuie să vă creaţi un cont, să vă logaţi iar mai apoi să o votaţi! 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.