00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Sătmăreancă deranjată de bicicliştii de pe Podul Decebal

Scris de I. Z., 11 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O sătmăreancă ne-a contactat la redacţie pentru a ne prezenta o problemă pe care o întâmpină aproape zilnic pe Podul Decebal.

“Acum că s-a făcut primăvară am renunţat la maşină pentru a face puţină mişcare. Vremea este plăcută, însă mereu întâmpin probleme când trec Podul Decebal. Odată cu aşa numita recondiţionare, cu modificările făcute în ultimii ani, partea pietonală a devenit mai îngustă. Nu mă deranjează prea mult. Ce nu-mi convine este că mereu trebuie să fac loc persoanelor care circulă cu bicicleta. Din câte ştiu, mersul cu bicicleta este interzis pe Podul Decebal. Mulţi sătmăreni ignoră acest aspect şi deranjează pietonii. Unii chiar au viteză destul de mare şi nu anunţă că vin. Trebuie să fim noi atenţi. Consider că ar trebui luate unele măsuri, chiar amendarea persoanelor care merg cu bicicleta. Ori poate ar fi nevoie de anumite semne prin care să se vadă clar că este interzis mersul cu bicicleta pe trotuarele de pe Podul Decebal. Sper ca cineva să facă ceva în această privinţă”, ne-a declarat Lenuţa S.

Abonează-te acum Online!
  1. raudetot a spus: 12 aprilie 2019, ora 18:46

    Nici pe Drum Carei nu e mai simplu de circulat.
    Marii vinovati, nu o sa credeti, sunt niste pusti de cativa anisori lasati singuri. Isi iau trotinetele si sa vezi viteza pe trotuare dupa ce se mai întunecă! Mă intreb ce s-ar intampla daca trecatorii nu s-ar feri. Cei mici ar cadea rau de tot, s-ar accidenta. Cine ar fi de vina?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.